Početna

“Budi Vip” Novi koncept studentskih praksi

Kompanija Vip mobile ti u okviru novog koncepta studentskih praksi nudi mogućnost da stekneš dragoceno radno iskustvo u najbrže rastućoj industriji. Sada ti je na raspolaganju četiri različita programa, Budi Vip student, Budi Vip master, Budi Vip partner i Budi Vip talenat. Pročitaj detaljnije o svakom od programa, odaberi svoj i ne propusti priliku da učiš i razvijaš se uz Vip tim!

Budi Vip student je program koji je namenjen najuspešnijim studentima osnovnih studija fakulteta čiji je osnivač Republika Srbija. Ukoliko si željan/na novih izazova, ovo je pravi program za tebe!

Budi Vip master program je namenjen najboljim studentima master studija na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija. Prijavi se i stekni dragoceno iskustvo koje će te pripremiti za dinamičan poslovni svet!

Budi Vip talenat je program koji je namenjen najtalentovanijim mladim ljudima u Srbiji, odnosno stipendistima Fonda za mlade talente. Ukoliko želiš da nastaviš sa usavršavanjem u internacionalnoj kompaniji, prijavi se za ovaj program!

Budi Vip partner je program koji je namenjen studentima fakulteta koji su strateški partneri kompanije Vip mobile. Pravo učešća imaju studenti Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, Fakulteta organizacionih nauka u Beogradu. Ako pohađaš neki od ovih fakulteta i želiš da zaviriš u drugu priču, ovo je program za tebe!

Blog

Ko li nas sastavi?

Čitajući komentare bivših Vip studenata, shvatam da nam je jedno zajedničko. Svi se mi pitamo:”Ko li nas sastavi?”

Od stidljivih skeptika sa početka prakse do prave male studentske družine koja smehom I pozitivnom energijom  upotpunjuje svaki radni dan.

S obzirom da je Vipov kadar podmlađen, sjajno smo se uklopili u celu tu pozitivno-kružnu kompoziciju. Sa novim idejama, šarmom i pozitivnošću mi širimo jednu novu priču - Drugu priču.

A kada bi me pitali kako zamišljaš idealnu praksu?

-Jednostavno, Vip Student.

Pročitaj više >>
Marija Tošić , Fakultet organizacionih nauka , Marketing and Corporate Communications
Mnogo smo dobili kao Vip studenti

“U slučaju da ne budemo jedne od 20 izabranih u okviru “Budi Vip student” konkursa, nema veze, odlično je da smo i dovde stigle i sam finalni vikend nam je bio nezaboravno iskustvo, ostaće nam makar to.” Sada, nakon skoro dva meseca prakse, vidim da je to bila najveća laž koju sam izrekla drugarici ovog leta, jer tek sada vidim koliko smo ustvari mnogo toga dobile time što smo izabrane za Vip studente. Prvi put u velikom poslovnom sistemu, prvi put realna radna atmosfera, prvi put ne smem da se odlučim za snooze opciju po 5 put, a da mi to čak ni ne pada teško :).

Pročitaj više >>
Nela Cvetković , Fakultet Tehničkih Nauka, Novi Sad , Business Product Marketing

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije