O projektu

Dragi studenti,

Dobrodošli na internet prezentaciju projekta "Budi Vip" kompanije Vip mobile. Tu smo da vam omogućimo da se dalje obrazujete, pokažete u radnom okruženju i dokažete sebi koliko možete!

Projekat "Budi Vip student" pokrenut je u novembru 2007. godine i namenjen je talentovanim studentima koji žele da se usavršavaju u oblasti telekomunikacija u Srbiji i da se, kroz praksu, upoznaju sa poslovanjem jedne velike evropske telekomunikacione kompanije. Telekomunikacije su kompetitivno tržište koje se svakodnevno razvija i proširuje svoje usluge, a rad u ovoj industriji na najbolji način motiviše mlade ljude da kreativno razmišljaju, brzo reaguju, postavljaju sebi nove ciljeve i stvaraju nove prilike!

U želji da što većem broju uspešnih studenata različitih profila pružimo mogućnost da svoja stručna znanja usavršavaju u dinamičnom okruženju uz veliki broj vrhunskih stručnjaka, kreirali smo novi koncept studentskih praksi koji obuhvata četiri programa. To su Budi Vip student, Budi Vip master, Budi Vip partner i Budi Vip talenat. Programi su namenjeni različitim grupama studenata i definisani su tako da na najbolji način zadovolje njihove potrebe i interesovanja, kao i da ih pripreme za rad u dinamičnoj industriji telekomunikacija, pa i šire.

Naša želja je da edukujemo buduće stručnjake u telekomunikacijama i da im prenesemo znanje i iskustvo koje Vip mobile poseduje kao član Telekom Austrija Grupe, lidera u ovoj oblasti u regionu. Na ovaj način aktivno i dugoročno ulažemo u lokalnu zajednicu u kojoj poslujemo i omogućavamo mladima da svoje znanje i talenat iskoriste u svojoj zemlji.

Pridružite nam se i istražite svoju kreativnost, snalažljivost i potencijal!

Srećno!

Zvanična podrška

Medijski partneri

Partneri

Studentske organizacije